استفاده از روش های علمی جهت توسعه کتابخوانی
  • تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۵/۱۴
  • تعداد بازدید: ۱,۶۰۴

استفاده از روش های علمی جهت توسعه کتابخوانی

به گزارش ایران نیوز آنلاین؛ محمد کاظم دبیری، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد در کارگروه تخصصی «بررسی شبکه مسائل حوزه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی» که با حضور جمعی از اساتید دانشگاهی و مسئولین موسسات فرهنگی و هنری در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: توجه به امر کتابخوانی و توسعه فعالیت ها و برنامه های حوزه کتاب، دغدغه اصلی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد است.

استفاده از پتانسیل های نهفته در مقالات و پایان نامه ها وی شاخص های ارتقاء سطح کتابخوانی را کیفیت محتوا، کیفیت انتشار و استفاده از ظرفیت کتابخانه ها عنوان کرد و افزود: باید با استفاده از روش های علمی و تعامل و هم افزایی، به رفع چالش ها، آسیب ها و معضلات این حوزه پرداخت. معاون مدیر کل ارشاد خراسان رضوی، استفاده از پتانسیل های نهفته در مقالات و پایان نامه های معتبر دانشگاهی و استفاده از تجربیات اساتید دغدغه مند و فعال دانشگاهی در این حوزه را، به عنوان نکته کلیدی و مهم در جهت کمک به شناخت مسائل و مشکلات این حوزه ذکر کرد.

فرهنگ سازی و نهادینه کردن اعتقاد به مطالعه دبیری، فرهنگ سازی و نهادینه کردن اعتقاد به مطالعه را گام اول در جهت پیشبرد اهداف افزایش میل به مطالعه در کشور خواند و گفت: نظام های کلان کشور نیز می توانند با تغییر در ذائقه فکری و نگرشی مدیران، رویکرد جدیدی در این حوزه ایجاد نمایند. وی در ادامه، مدیران مراکز، ناشرین، سازمان های متولی و مدیران فرهنگی کشور و در نهایت، پتانسیل های موجود در بدنه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی را به عنوان گروه های اثر گذار در حوزه کتاب و کتابخوانی دانست و مدیریت این منابع را در برخی از موارد، اثربخش تر و سودمندتر از مدیریت هزینه، ذکر کرد. مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد در پایان اظهار کرد: با توجه به وجود زیر ساخت هایی همچون کتابخانه های مرجع، بازار کتاب و کافه کتاب ها در سطح شهر مشهد، می توان با استفاده از ظرفیت های ذکر شده به صورت تخصصی و موضوعی، به حل مسائل و مشکلات آن ها پرداخت.

منبع

agent نویسنده: موسسه فرهنگی هنری ترنم یار مهربان خاوران

برچسب ها:
می پسندم (۸) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

بحران کتاب و کتاب‌خوانی به گواه آمار
بحران کتاب و کتاب‌خوانی به گواه آمار
آمارهای منتشر شده از سوی خانه کتاب نشان می‌دهد شمارگان متوسط کتاب در چهارماه...

مسابقات بآشگاه، ویژه نمایشگاه بورس ۹۶
مسابقات بآشگاه، ویژه نمایشگاه بورس ۹۶
با توجه به دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه از تاریخ...

 ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در اولویت طرح اوقات فراغت است
ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در اولویت طرح اوقات فراغت است
به گزارش ستاد خبری اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، حسن...

استفاده از فضای مجازی برای ترویج کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان
استفاده از فضای مجازی برای ترویج کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان
به گزارش یار کتاب به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، مهناز فتاحی امروز یکشنبه...

ارسال نظر برای «استفاده از روش های علمی جهت توسعه کتابخوانی»

برو بالا